Despre noi

M'Nails Romania va ofera o gama completa de produse de manichiura pe care le oferim doamnelor care se respecta si doresc sa aibe o manchiura de invidiat. - Produse profesionale pentru unghii, instrumente manichiura la preturi excelente, accesori si geluri tehnice, lichide si oje semi permanente.

Experienta noastra se vede in calitateCompania MSE BEAUTY FRANCE s-a lansat in Franta in anul 2010 importano produse de foarte buna calitate din Germania. Bucurandu-se rapid de un succes rasunator,care i-a permis sa isi deschida filiale in alte 2 tari (Belgia si Elvetia) devenind in acest fel un Holding. In timp compania si-a lansat propria sa marca sub numele MNails, comercializand in parte propriile produse care raspund cu exactitate exigentelor clientilor sai. Intr-un final spre bucuria noastra iata-ne lansati si in Romania aducand cu noi experienta noastra in domeniu, calitatea pe care la noi se pune un foarte mare accent, seriozitate si profesionalism.
thumbnail
thumbnail (3)

Calitate asigurata prin certificatSuntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii produse de foarte buna calitate la preturi foarte atractive Avem o gama larga de produse astfel încât dvs. si firma dvs. veti fi pe deplin multumiti si astfel veti înregistra succese în domeniul dvs. de activitate.
Pentru orice fel de intrebare sau informatie va stam la dispozitie prin mail pe contact@mnails.ro sau la numarul de telefon 0756914606 incercand sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil straduindu-ne ca în fiecare situatie sa gasim solutiile potrivite
Pentru Mnails contezi

Pin It on Pinterest

Share This